Back to All Events

Fjäråskupan Vinterkampanj


Gillar du, som vi, matlagning? Då skall du passa på att köpa en av dom absolut bästa köksfläktarna på marknaden. Det finns inget bättre än när estetik och kvalitet går samman så bra som hos Fjäråskupan. Vi erbjuder er därför nu 12% rabatt på valfri produkt från Fjäråskupan fram till den 31 Maj 2018. Handgjorda fläktar i många olika storlekar av varje modell, olika färger som matchar ditt kök eller dina köksluckor, olika ytor som koppar, krom, borstad brons, åldrat järn m.m. (IMPRINT), mönsterlackering av typ, marmor, rost, läder m.m. (DECOPRINT). Listan är lång och en sak är säker, det är svårt att hitta en bättre fläkt än Fjäråskupan! BLÄDDRA I KATALOGEN HÄR! OCH BESÖK OSS HÄR! Välkommen..

Later Event: February 26
Noblessa Vinter/Vår kampanj