Noblessa Kök Höstkampanj, upp till -45%
Sep
4
to Nov 20

Noblessa Kök Höstkampanj, upp till -45%

Sök ditt drömkök genom att klicka bland bilderna ovan. Endast ett axplock ur ett av världens största köks sortiment! Längre ner kan ni klicka på en länk för hela katalogen. Under höstens kampanj har Ni chansen till både fri montering och delvis eller helt fria Vitvaror från Siemens exklusiva serie Studioline, det är beroende på hur stort och exklusivt kök ni söker. Som i dom flesta kampanjer så ger ett dyrare och större kök möjlighet till generösare erbjudanden än ett litet och billigt, men för den skull inte ett obetydligt erbjudande även på dom mindre köken. Detta ger onekligen dig som är ute efter ett enkelt kök att lyfta standarden till medium utan extra kostnad, alternativt lyfta ett tänkt mellanstandard kök till Exklusivt! Oavsett värde på ert kök ges förutom nedanstående erbjudande alltid 40% på tillbehör som lådinsatser och liknande.

Exempel: Ett kök vars inredning och varor från Noblessa summeras till 17500€ exklusive frakt ger hela (40%) 7000€ i fria vitvaror och/eller montering. Ni väljer!

Vid köp av inredning och varor från Noblessa för mellan 5000 - 10000€ Brutto erbjuder Noblessa Åland nu montering och/eller vitvaror från Siemens Studioline till ett värde av 30% av inredningens pris.

Vid köp av inredning och varor från Noblessa för mellan 10000 - 15000€ Brutto erbjuder Noblessa Åland nu montering och/eller vitvaror från Siemens Studioline till ett värde av 35% av inredningens pris.

Vid köp av inredning och varor från Noblessa för mellan 15000 - 20000€ Brutto erbjuder Noblessa Åland nu montering och/eller vitvaror från Siemens Studioline till ett värde av 40% av inredningens pris.

Vid köp av inredning och varor från Noblessa för över 20000€ Brutto erbjuder Noblessa Åland nu montering och/eller vitvaror från Siemens Studioline till ett värde av 45% av inredningens pris.

Vitvarornas värde från Siemens Studioline baseras på listpriser från Siemens svenska hemsida och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Ni kan läsa mer om Studioline HÄR! Eventuell montering görs upp med kunden och är förstås beroende på kökets storlek och omfattningen av denna. Vi kan göra allt från Komplett köksrenovering till endast montering av det nya köket. Våra montörer har mest erfarenhet av Noblessa montering på Åland och gedigen bakgrund inom byggnation.

Kontakta oss HÄR för mer information eller för att boka upp ett möte för konsultation, tillsammans skapar vi ert nya drömkök. Välkommen! 

Sök mer inspiration genom att besöka noblessa.se eller genom att bläddra i den senaste katalogen HÄR!

View Event →
Contura myskampanj på brasvärme
Oct
28
to Nov 26

Contura myskampanj på brasvärme

Dags för lite myskampanj från Contura igen inför kommande ruggiga höstdagar. Spara upp till 500€ på kamin + skorstenspaket. Kampanjen pågår till den 26:e november 2018. Givetvis monterar vi även er kamin och skorsten om ni önskar. Kampanjen gäller utvalda kaminer och insatser samt tillhörande skorstenspaket. Via nedanstående länk kan ni besöka Conturas kampanjsida för att ta del av kampanjkaminerna. CONTURAS KAMPANJSIDA    Alternativt så besöker ni oss i butiken på uppgårdsvägen 3 i Dalbo där vi delar lokal med Primabil Ab. Ni hittar våra kontaktuppgifter HÄR samt vägbeskrivning!

View Event →

Nordpeis Värmelagrande Salzburg Kampanj
Aug
31
to Oct 31

Nordpeis Värmelagrande Salzburg Kampanj

Spara upp till 500€ på Nordpeis värmelagrande Salzburg serie. Med verkningsgrad på upp till 90% finns dessa från 360kg till över 2 ton. Fyllda med lagrande olivinsten och rökkanaler värms hela spisens massa upp till rökgastemperatur och håller värme effekten väldigt länge. Spisarna är även utrustade med sommarspjäll så eldning utan lagring är också möjligt när den långa lagringstiden inte önskas.. För mer information, kontakta eller besök oss HÄR! Ni kan även besöka www.nordpeis.fi eller www.nordpeis.se ,  observera att kampanjen inte pågår i Sverige utan endast i Finland men information på Svenska om spisarna finns tillgänglig. Välkomna in!

View Event →