Nordpeis Vinterkampanj
Feb
1
to Mar 31

Nordpeis Vinterkampanj

Välkommen till Nordpeis Vinterkampanj 2019 där ni kan spara upp till 400€ på skön brasvärme från Nordpeis. Även på skorstenpaket ordnas det special på i samband med köpt spis. Erbjudandet gäller till den 31/3-2019. Välkommen i till oss på Hus & Fritidscenter för mer information. Ni hittar till oss genom att klicka HÄR. För mer inspiration besök https://www.nordpeis.fi eller https://www.nordpeis.se .

View Event →
Noblessa, Vinterkampanj på ditt nya kök
Feb
14
to Apr 15

Noblessa, Vinterkampanj på ditt nya kök

Välkommen till Noblessas vinterkampanj 2019. Kampanjen gäller kök beställda tills den 15 April och levererade från fabrik innan den 15 Juni. Kampanjen medför hela 30% på inredning och 40% på tillbehör som lådinsatser, diskhoar, kranar m.m.

Noblessa är en del av Nobilia som är en av världens största kökstillverkare och agerar över hela världen. Fabriken är Tyskland med och står för yttersta kvalitet i premiumskiktet. Hög kvalitet till rätt pris och massor med nöjda kunder är vårt måtto.

Vi hjälper med allt från planering till montering så välkommen in till oss för konsultation.

Ni hittar till oss eller får kontakt med oss HÄR.

View Event →
Introduktions kampanj på fönster och dörrar från Tyska Aluplast och Veka -30%!!
Feb
15
to Apr 15

Introduktions kampanj på fönster och dörrar från Tyska Aluplast och Veka -30%!!

Aluplast är en av marknadsledarna i tillverkning av komposit och aluminium fönster och dörrar. Tyskt kvalitetskänsla med både swing och kipp för ventilation. Finns i många färger och olika folieringar om olika trä imitationer önskas. Även skjutdörrslösningar. Underhållsfria och snabba att montera. Givetvis sköter vi även byte av fönster med kringgående arbetsuppgifter om önskas. Kampanjen gäller ända till 15 April 2019.

Besök, ring eller maila oss via vårt kontakt sida här.

View Event →