Fjäråskupan Vinterkampanj
Feb
1
to May 31

Fjäråskupan Vinterkampanj

Gillar du, som vi, matlagning? Då skall du passa på att köpa en av dom absolut bästa köksfläktarna på marknaden. Det finns inget bättre än när estetik och kvalitet går samman så bra som hos Fjäråskupan. Vi erbjuder er därför nu 12% rabatt på valfri produkt från Fjäråskupan fram till den 31 Maj 2018. Handgjorda fläktar i många olika storlekar av varje modell, olika färger som matchar ditt kök eller dina köksluckor, olika ytor som koppar, krom, borstad brons, åldrat järn m.m. (IMPRINT), mönsterlackering av typ, marmor, rost, läder m.m. (DECOPRINT). Listan är lång och en sak är säker, det är svårt att hitta en bättre fläkt än Fjäråskupan! BLÄDDRA I KATALOGEN HÄR! OCH BESÖK OSS HÄR! Välkommen..

View Event →
Noblessa Vinter/Vår kampanj
Feb
26
to May 31

Noblessa Vinter/Vår kampanj

Spara upp till 40% och gratis kökskran på köpet ! Kampanjen gäller vid beställning av kök under perioden 26/2-2018 - 31/05-2018 och gäller endast inredning och varor från Noblessa exklusive frakt. Vi sätter även ihop förmånliga vitvarupaket från dom flesta stora leverantörer som Siemens, Bosch, AEG, Electrolux, och många fler.. 

Bläddra i senaste katalogen HÄR!

För kök upp till 10000€ Brutto: -25% på inredning. 40% på tillbehör.

För kök från 10001€ - 20000€ Brutto: -30% på inredning, 40% på tillbehör.

För kök över 20001€ Brutto: -35% på inredning, 40% på tillbehör. Gratis Tapwell Kran (värde 350€) med diskmaskins avstängning (visas i butik).

KLICKA HÄR så hittar ni oss :-)

View Event →
Husky Centraldammsugare Vinter/Vårkampanj
Mar
1
to May 31

Husky Centraldammsugare Vinter/Vårkampanj

Hela 3 månader kampanj på Husky Centraldammsugare. Ett ledande kvalitetsmärke för dig som är lite extra kräsen och vill ha det bästa! Vi erbjuder nu 10% rabatt på alla produkter från Husky. Välkommen in så demonstrerar vi med vår FLEX modell i utställningen eller diskuterar fram vilken modell passar era krav bäst. För mer information om Husky modeller Klicka HÄR!  

Kontakt och vägbeskrivning till oss hittar ni HÄR!

 

Välkomna in till oss på Hus & Fritidscenter!

View Event →
Vårkampanj Contura
May
9
to Jun 18

Vårkampanj Contura

Välkommen till Conturas vårkampanj 2018. Spara upp till 600€ på utvalda produkter med skorstenspaket. Besök kampanjen på CONTURAS KAMPANJSIDA HÄR.  Ni är hjärtligt välkomna in till oss på Hus & Fritidscenter för att titta på utställningen, få goda råd och hjälp med ditt val och broschyrer med inspiration. Självfallet hjälper vi även till med Montering till den som önskar.. Njut av en härlig ny brasvärme du med! Vi ses...

View Event →